• image
  • image
  • image
  • image
  • image
U bent hier:

Prijzen Kozijnen

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

prijzen Kozijnen, prijzen van kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien en dakkapellen van KeurKozijnDoor alle voordelen van onze kozijnen bent u waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de prijzen van nieuwe kozijnen. Wij kunnen u binnen 10 minuten de exacte prijs voor uw kozijnen geven.

100% maatwerk

KeurKozijn is fabrikant voor particulieren en dat is 100% maatwerk. Ook de vele mogelijkheden per kozijn (kleuren, hang- en sluitwerk, kozijnindeling, type beglazing, binnenafwerking, etc) doen de prijs per kozijn sterk verschillen. Dus per email verstuurde prijzen kloppen nooit. Of zij zijn te hoog en dan betaalt u teveel, of de prijzen zijn te laag geschat en dan bent u teleurgesteld.

Hoe komt u aan de prijzen van uw kozijnen?

prijzen kozijnen van KeurKozijnDoor simpelweg contact met ons op te nemen en een afspraak met een kozijnexpert te maken. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt en hij zijn advies daarover heeft gegeven, rekent hij de prijzen van alle kozijnen voor een hele woning binnen 10 minuten uit. Wilt u minder kozijnen, dan kan het nog sneller berekend worden. Dit is de enige en snelste 100% exacte prijsberekening van Nederland. Die prijs die staat, en verandert niet meer voor die specificaties en aantallen kozijnen. Vraag hiernaast een offerte aan!

Kunnen wij ook ’s avonds een afspraak maken ?

Ja, natuurlijk! U kunt elke werkdag om 13.00 uur, 15.00 uur, 18.30 uur en 21.00 uur een afspraak met ons maken. Ik wil een afspraak.

Maak een afspraak met KeurKozijnIn het algemeen lopen de avonden snel vol, maar het kan dus ook overdag. Bij voorkeur wanneer u beiden aanwezig bent (indien van toepassing). Dan kunt u beiden uw mening geven en uw vragen stellen. Nieuwe kozijnen zijn tenslotte voor uw leven!

Houdt u wel rekening met gemiddeld 1,5 a 2 uur voor een advies gesprek, we moeten tenslotte alles uitleggen en opmeten.

 

Zomeractie!

Zomeractie KeurKozijn

Klantbeoordelingen